Cum platesti la 3Pitici? - 3Pitici

Pentru ca ne dorim sa iti facilitam cumparaturile pe 3Pitici, ti-am pus la dispozitie o serie de modalitati de plata:

  • Plata ramburs la primirea coletului. Chitanta va fi emisa de catre curierul rapid.
  • Plata online cu card bancar, prin intermediul procesatorilor de plati cu cardul Netopia-Mobilpay, EuPlatesc
  • Plata online in rate cu card de credit. Cardurile de rate acceptate sunt: Card Avantaj, Alpha Bank, Star BT, Garanti BonusCard.
  • Plata prin virament bancar (ordin de plata). Pentru aceasta modalitate de plata te rugam sa ne soliciti trimiterea facturii proforme. Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul S.C. Trei Pitici Online S.R.L.

Plata online cu card bancar
La 3Pitici poti plati online in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MasterCard (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Toate tranzactiile online beneficiaza de serviciile procesatorilor si se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in comercializarea produselor si serviciilor prin Internet. De asemenea, pentru o crestere a sigurantei folosim un server securizat certificat GeoTrust. Pentru verificare poti da click pe icoana GeoTrust de pe pagina principala in partea inferioara.

In momentul in care optezi pentru plata cu card bancar vei fi directionat pe un server securizat mobilPay. Exista doi pasi pe care trebuie sa ii urmezi:

1.    Introduci datele tale personale

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre 3Pitici.ro, nici de catre procesatori. Ai grija sa completezi formularul corect si sa indici persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, 3Pitici.ro si mobilPay nu vor putea sa te contacteze si sa te informeze asupra starii comenzii tale. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indica acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegemetoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

2.    Introduci datele despre credit/debit card

Daca ai ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele procesatorilor, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran iti multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si iti ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le vei primi de asemenea prin e-mail.

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 13.06.2018
Ne gasesti si pe: