NIP

Suzeta Miss Denti marimea 3 (primii molari) de la 13 luni, nip 31802

Produsul nu mai este activ in oferta 3Pitici

Iti recomandam alte produse similare din categoria Suzete

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la .

Categorie: Suzete

Producator: NIP

Cod producator: 31802

Cod intern: 89123

Disponibil in culorile:        


Varsta recomandata: 1 an - 2 ani

Potrivit pentru: baieti fete


Descriere Suzeta Miss Denti marimea 3 (primii molari) de la 13 luni, nip 31802 de la NIP

Dimensiuni: -
Greutate: 0.1 Kg
Baterii: -
Conceptul marimii Miss Denti este bazat pe cresterea naturala a bebelusului. Concept dezvoltat impreuna cu un medic specialist in ortodontie. Dinti sanatosi, inca de la inceput! Prima suzeta care distribuie presiunea muscaturii! Miss Denti este o suzeta speciala cu aripioare brevetate, mai lata decat suzetele obisnuite. Design-ul inovativ al suzetei Miss Denti a fost conceput pentru a oferi o mai buna protectie impotriva alinierii incorecte a dintisorilor si a mandibulei. Suzetele obisnuite dispun de o tetina centrala care intra intre incisivii de lapte. Cand micutul suge suzeta, este obligat sa muste tetina, ceea ce pune presiune asupra incisivilor si mandibulei. Forma lata a suzetei Miss Denti, distribuie presiunea muscaturii pentru a diminua efectul asupra incisivilor de lapte si a mandibulei si protejeaza astfel impotriva alinieriii incorecte a dintisorilor.

Caracteristici:
- Suzetele Miss Denti satisfac nevoia naturala a bebelusului de a suge si ajuta de asemenea la dezvoltarea unui maxilar sanatos, inca de la bun inceput.
- Tetina moale si placuta la atingere imita forma sanului mamei in timpul alaptarii, iar forma ortodontica asigura cea mai buna potrivire cu bolta palatina a guritei bebelusului.
- Protectia patentata pentru barbie si scutul protector rotunjit previn iritarea pielii si impiedica crearea punctelor de presiune.
- Deschizaturile largi pentru ventilatie, aflate pe laturile scutului protector, ii permit pielii sensibile a bebelusului sa respire in mod optim.
- Suzetele Miss Denti sunt disponibile in trei marimi si sunt create pentru a se potrivi perfect cu proportiile fetei si maxilarului, pe parcursul fiecarei etape de dezvoltare a bebelusului.
- Marimea 1 (fara dintisori, 0-6 luni) - tetina lata a suzetei Miss Denti distribuie uniform presiunea muscaturii, pe o suprafata mare.
- Astfel, presiunea asupra mandibulei si a maxilarului nu se mai concentreaza doar asupra anumitor puncte.
- Marimea 2 (primii dintisori, 5 - 13 luni) - Datorita aripioarelor patentate, Miss Denti are o forma mult mai lata fata de o suzeta obisnuita.
- Acest fapt asigura distribuirea uniforma a presiunii de-a lungul dintisorilor.
- Marimea 3 (molari de lapte, de la 13 luni ) - Aripioarele Miss Denti ajung pana la molarii de lapte, mutand astfel presiunea muscaturii de la incisivi la molari, care o absorb mult mai usor.
- Suzetele Miss Denti au partea de supt realizata din silicon - un material sintetic transparent foarte rezistent, fara gust, ce nu este sensibil la lumina sau caldura; igienic si usor de curatat. Ondulatiile de stabilizare integrate in partea de supt consolideaza siliconul si imbunatatesc stabilitatea muscaturii.
- Blisterul include o suzeta.
- Suzetele Nip - Miss Denti sunt fabricate integral in Germania, din materiale de inalta calitate, fara BPA.

Urmareste prezentarea video pentru Suzeta Miss Denti marimea 3 (primii molari) de la 13 luni, nip 31802

Avertismente si precautii de utilizare: Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. 3Pitici garanteaza ca produsul achizitionat este conform cu fotografia prezentata. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.

Cod produs: #89123 | Cod producator: NIP 31802


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.


Politica de returnare
Conform legislatiei din Romania, produsele cumparate de pe 3Pitici.ro se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produselor conform OUG nr. 34/2014

Citeste in continuare

Modalitati de livrare
Comenzile se expediaza in maxim 1-2 zile lucratoare din momentul confirmarii stocului prin email, telefon sau sms.

Citeste in continuare

Efectuarea platii
Pentru ca ne dorim sa iti facilitam cumparaturile pe 3Pitici, ti-am pus la dispozitie o serie de modalitati de plata.

Citeste in continuare

b-542
Ne gasesti si pe: