Tăticii sexy de la Hollywood

484 views

Sunt râvniţi de milioane de femei din lumea întreagă, la Hollywood sunt faimoşi, dar acasă vedete sunt… piticii lor. Doamnelor, astăzi vobim despre tăticii hot ai momentului.

Cap de afiş, Brad Pitt, care dacă nu te-a cucerit în rolurilele sale din Moneyball sau The Curious Case of Benjamin Button, poate te va atrage în postura de tătic al celor cinci copii ai săi Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox şi Vivienne. Cu siguranţă ca atunci când nu este pe platoul de filmare, Brad Pitt nu se plictiseşte mai deloc.

Superstarul David Beckham a găsit o variantă inedită de a-şi exprima iubirea faţă de copiii săi şi şi-a tatuat numele lor Brooklyn, Romeo şi Cruz pe spate. Uşor mai rezervat este Hugh Jackman, un tată foarte jucăuş, văzut adesea tăvălindu-se în zăpadă cot la cot cu cei doi copii înfiaţi.

Chiar şi cei mai cool bărbaţi au o latură sensibilă atunci când vine vorba de copii. Cântăreţul Usher este unul dintre ei. El mărturiseşte că atunci când a auzit vocea celui de-al doilea copil al său pur şi simplu a început să plângă. La fel de sensibl şi implicat este şi Ben Affleck, care petrece foarte mult cu cele 2 fetiţe şi soţia sa Jennifer Garner în general la baseball şi în parc. Mai că ar concura pentru premiul de Cel mai Plictisitor Tătic:).

Dacă la bucătărie este as, nu ştim totuşi cât de priceput este şi în rolul de tată. Jamie Oliver şi-a păstrat totuşi creativitatea sa debordantă chiar şi atunci când a dat numele copiilor săi: Poppy Honey Rosie, Daisy Boo Pamela, Petal Blossom Rainbow şi Buddy Bear Maurice.

Şi nu în ultimul rând faimosul Johnny Depp, unul dintre cele mai discrete vedete de la Hollywood. Oare şi acasă se deghizează în pirat sau este darnic cu bomboanele de ciocolată?!

Navighează în galeria de mai jos pentru a-i vedea pe cei mai sexy tătici ai momentului:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *