Scaunul auto Transcend Urban Isofix 9-36 kg

1002 views

Siguranta copilului este una dintre cele mai importante aspecte pe care parintii trebuie sa le ia in considerare, mai ales atunci cand vine vorba despre calatoriile lungi, cu masina, alaturi de pitic.  Oricat de prudent ar fi soferul, pericolele din trafic sunt inevitabile in anumite situatii, de aceea, in ziua de astazi, scaunul auto pentru copii nu mai este un moft, ci o necesitate. Un scaun de masina ideal trebuie sa indeplineasca, conform specialistilor, 3 caracteristici: sa se conformeaze normelor de siguranta europene: ECE R44.03 sau R44.04, sa se potriveasca greutatii si inaltimii copilului si sa poata fi montat corect, conform instructiunilor producatorului.

Unul dintre scaunele de masina ce indeplineste standardele de siguranta necesare este scaunul auto Transcend Urban Isofix 9-36 kg de la Joie. Acesta este destinat copiilor  cu varsta  intre 1 si 12 ani, si greutatea cuprinsa intre 9-36 de Kg. Transcend Urban este ultra-protector, fiind dotat cu perna de protectie frontala si avand nenumarate functii adaptabile: inaltimea, latimea, adancimea sezutului, ceea ce ii permite sa se adapteze perfect cresterii bebelusului, fara a face rabat de la confortul si siguranta celui mic. De asemenea, scaunul dispune de tetiera ajustabila in 11 pozitii diferite, perna frontala menita sa absoarba impactul si sa reduca presiunea asupra corpului fragil al copilului, 10 pozitii ale conectorilor retractabili Isosafe si cel mai important, sistemul Isofix, (International Standards Organisation) ce se deosebeste de celelalte datorita sistemului standard pe care il are incorporat, ce asigura o buna fixare a scaunului pentru copii in automobil.

Pe langa toate acestea, Transcend Urban Isofix este conform normelor de siguranta europene: ECE R43 si dispune si de certificari suplimentare, printre care se inumara: Stiftung Warentest (06/2016), ADAC (06/2016), OAMTC (06.2016), TCS (/2016).

Transcend Urban Isofix 9-36 kg este scaunul adaptabil care se transforma cat ai clipi pentru a oferi confort si siguranta maxima copiilor in timpul calatoriilor!

Sursa Foto: automarket.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *