Salteluta de activitati 5 in 1 Your Way Ball Pink

3 comments1074 views

 

Alegerea unei saltelute de activitati pentru bebelusul tau poate fi uneori dificila. Aceasta trebuie sa ii permita celui mic sa se relaxeze, sa se joace in conditii de siguranta si sa il ajute sa isi dezvolte diferite abilitati. Salteluta interactiva este printre primele obiecte care ajuta la formarea si dezvoltarea armonioasa a bebelusului si de aceea, este foarte importanta achizitia uneia care sa ii ofere bebelusului tot ce are nevoie.

Atunci cand va decideti sa faceti o astfel de achizitie, trebuie sa tineti cont de cateva aspecte si anume: materialul din care este confectionata salteluta, jucariile incluse, posibilitatea detasarii jucariilor si dimensiunea acesteia.

Una dintre saltelutele aflate pe piata ce se potriveste acestor criterii este Salteluta de activitati 5 in 1 Your Way Ball Pink de la Bright Starts.

Salteluta Your Way Ball a fost conceputa special pentru stimularea vizuala si tactila a bebelusului, activitatilor motorii de baza, precum si a abilitatilor lui de coordonare, iar gratie jucariilor cu forme, a culorilor si texturilor diferite, micutul va invata despre relatia cauza-efect si coordonare in gesturi.

Salteluta de la Bright Starts ofera 5 modalitati diferite de joaca: joaca nou-nascutilor, etapa de descoperire activa, joaca pe burtica, joaca in fundic, precum si joaca in etapa mersului de-a busilea cand salteluta se transforma intr-un tunel. Design-ul unic ce permite ca salteluta sa se adapteze nevoilor de joaca ale bebelusului, incurajandu-i dezvoltarea fizica, senzoriala si emotionala si suprafata de joaca mare asigura distractia garantata a micutului.

In plus, joaca micutului va fi intregita de jucariile muzicale si cu lumini de care dispune aceasta  salteluta. Bara de jucarii il va ajuta pe micut sa isi dezvolte abilitatile in prima etapa si anume etapa numita‚ joc pe spate,, O data ce micutul creste si poate sta pe burtica  oglinda il va ajuta sa se autodescopere. In etapa ‘Joaca in pozitia de-a busilea’, piticul va invata despre ‘relatia cauza-efect’ ajutat in acesta descoperire de jucariile muzicale. In etapa ,Joaca in pozitia sezut’ jucariile zornaitoare sau cele de dentitie ii vor deveni favorite, iar in ultima etapa, Joaca mersului de-a busilea’, salteluta se transforma intr-un tunel (prin inchiderea a doi pereti), iar bebelusul va face slalom printre mingile colorate.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *