Perna Lovenest Original impotriva plagioencefaliei

1393 views

Plagiocefalia sau sindromul capului turtit afecteaza majoritatea bebelusilor si este cauzata de faptul ca acestia se obisnuiesc sa doarma pe aceeasi parte. Aceasta afectiune este intalnita din ce in ce mai des in zilele noastre insa, poate fi prevenita foarte usor prin alternarea pozitiilor bebelusului sau prin utilizarea unei perne special concepute pentru acest lucru.

Aceasta perna, special conceputa pentru nou nascuti, dispune de un design ergonomic, care se adapteaza perfect formei capului bebelusului si ii asigura o pozitie corecta in timp ce este culcat pe spate. Acest tip de perna se poate utiliza inca de cand bebelusul soseste acasa.

O astfel de pernita ce ii va ajuta pe bebelusi in prevenirea acestei afectiuni este perna Lovenest de la Babymoov, o perna  creata si patentata de un pediatru francez renumit. Aceasta are o inclinatie si o  forma speciala,  ce fac din Lovenes, cel mai important ajutor in formarea corecta a formei capului bebelusului. Capul bebelusului este pozitionat in centrul gol al pernitei, iar presiunea este dispersata in mod egal pe ambele laterale ale capului.

Lovenes este confectionata din bumbac moale ce impiedica supraincalzirea si traspiratia, iar interiorul este umplut cu “memory foam”, pastrandu-si astfel forma. De asemenea, perna poate fi folosita in  patut, balansoar sau carucior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *