Magie din hârtie la Antipa

720 views

Vă povesteam mai demult de frumoasele ateliere de la Muzeul Antipa din aceasta vară, care nouă ne-au atras atenția în mod plăcut. Astăzi revenim cu un nou atelier atât de interesant încât parcă ne-am înscrie și noi dacă am mai avea vârsta potrivită. Este vorba de quilling sau arta împăturirii hârtiei.

Ce trebuie să știi despre quilling:

  • este una dintre cele mai frumoase activități prin care cel mic își poate pune imaginația la contribuție și poate realiza diverse obiecte de la flori, insecte, păsări, mamifere dar și reptile până la tablouri, felicitări  jucării în miniatură.
  • în cadrul acestui exercițiu de concentrare, dar și de dezvoltare a creativitații, copiii vor învăța să folosească tehnica răsucirii hârtiei și au ocazia să se convingă de faptul că pot crea lucruri minunate și în același timp își pot dezvolta un hobby pe care-l pot “exersa” apoi și în familie.

Cei de la Antipa organizează un astfel de atelier în perioada 17-31 august (în zilele de vineri – între orele 16,30 – 18,00 și sâmbătă – între orele 10,30 – 12,00) și 3 – 7 septembrie 2012 (de luni până vineri, între orele 16,00 – 17,30).

Atelierul este destinat copiilor cu vârsta între 8 și 12 ani (minim 10 – maxim 14/grupă), iar prețul este de 170 lei/participant/modul (pentru toate cele 5 sedințe; se asigură toate materialele auxiliare necesare desfășurării atelierului).

Înscrierile se fac la adresa florentinap@antipa.ro.

Sursa foto: antipa.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *