InGenuity Scaun de masa 2 in 1 NEW Poppy Red

740 views

 

Scaunul de masa pentru bebelusi este un accesoriu necesar si extrem de util in perioada in care cel mic isi poate sustine singur greutatea in pozitia sezut si incepe diversificarea alimentatiei. Utilizarea acestuia incepe de la varsta de 4 luni cand, hranirea bebelusului si mai ales introducerea de alimente noi, poate fi putin dificila atat pentru bebe cat si pentru mamica. De aceea scaunul ales trebuie sa fie unul de calitate, care sa asigure confortul si siguranta copilului in timpul mesei.

Un exemplu de scaun de masa ce indeplineste toate conditiile necesare unui astfel de produs, este scaunul InGenuity 2 in 1 NEW Poppy Red de la Bright Starts. Acesta da posibilitatea bebelusului sa serveasca masa in cel mai confortabil mod cu putinta, fie acasa, in vacanta sau oriunde altundeva.

Siguranta si functionalitatea sunt doua caracteristici esentiale ale scaunului Poppy Red. Produsul fabricat din materiale rezistente, dispune de centuri de prindere in 3 puncte pentru situatiile in care cel mic incepe sa se miste in scaun si este usor de curatat si intretinut.

Un alt adjectiv ce caracterizeaza scaunul Poppy Red este confortul. Prevazut cu un suport interior, din spuma, care asigura o pozitie corecta a bebelusului, inca din primele luni de viata si o tavita compartimentata si detasabila, scaunul ofera conditiile necesare pentru ca micutul sa se simta cat mai comod in timpul mesei.  Pe masura ce copilul creste, suportul interior si tavita se pot indeparta pentru ca bebelusul sa aiba mai mult spatiu de miscare.  De asemenea, Poppy Red se fixeaza cu ajutorul centurilor de scaunul normal si copilul poate servi masa alaturi de mami si tati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *