Ingenuity Leagan si balansoar transformabil 2 in 1 Orson

807 views

Leaganul si balansoarul pentru copii este un articol extrem de practic pentru proaspetii parinti, deoarece acesta poate fi usor transportat in living, in bucatarie sau in curte, permitand mamicii sa isi desfasoare activitatile normale si sa supravegheze in acelasi timp micutul. Acesta este util inca din primele zile de viata ale copilului si poate fi utilizat pana cand bebelusul implineste varsta de 1 an. In functe de investitia pe care doriti sa o faceti, un balansoar poate fi actionat manual sau pe baterii, poate avea vibratii si tot ce este necesar pentru ca cel mic sa se simta confortabil si protejat.

Un exemplu de  balansoar si leagan, indragit de parinti si bebelusi este Leaganul si balansoarul transformabil 2 in 1 Orson de la Bright Starts. Acest articol pentru copii face parte din colectia InGenuity. Produsele din aceasta gama sunt o combinatie inovativa intre cele mai recente descoperiri tehnologice si ultimele cercetari referitoare la nevoile si confortul bebelusilor si al mamicilor. Fiecare produs al colectiei este conceput cu o tehnologie unica, oferind parintilor toate facilitatile care fac ca viata alaturi de bebelusi sa fie cat mai placuta. De la balansoarul care se leagana singur, la un leagan care functioneaza cu un singur set de baterii in primul an de viata a copilului, aceasta colectie de produse inovative depaseste barierele modei.

Leaganul si balansoarul transformabil 2 in 1 Orson ofera doua functionalitati distincte, intr-un singur produs: leagan complex pe de-o parte si balansoar confortabil, pe de alta parte. Leaganul se transforma foarte usor intr-un balansoar confortabil, cu vibratii linistitoare, 5 viteze de leganare, 8 melodii si 3 sunete din natura. Pe langa tehnologia TrueSpeed, care-i confera functia de leganare constanta, leaganul se distinge si prin tehnologia Slimfold, care-i permite o pliere foarte compacta pentru maxima lui portabilitate. De asemenea, pentru distractia celui mic leaganul este prevazut cu bara cu jucaria din plus, flexibila, pentru a avea acces usor la copil si posibilitatea de setare a timpului de functionare la 30, 45, 60 minute, iar pentru siguranta micutului, leaganul dispune de centuri cu prindere in 5 puncte si pernita pentru cap detasabila.

[Not a valid template]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *