Haideți și voi la KidsFest 2012

1 comment303 views

Pitici și părinți de pitici, nu vă faceți planuri pentru weekendul acesta! Asta deoarece sunteți așteptați cu mic, cu mare la prima ediție Lumea lui P*ET – KidsFest, care se va desfășura  în weekendul 16-17 iunie, în Piața Unirii din București.

„Lumea lui P*ET – KidsFest” este o premieră pentru publicul „mic” dar și pentru părinți și promite participanților două zile de poveste, unde copiii se vor bucura de un laborator de științe, un tunel al groazei, un atelier foto și chiar o “închisoare” a părinților, în care îi pot închide pe părinti pentru a putea explora în voie intreaga lume a lui P*ET, Prietenul ExtraTerestru al copiilor de pretutindeni.

  • Pe scenă se vor desfășura, pe rând, nenumărate piese de teatru și concursuri, în timp ce pe toată durata festivalului, copiii vor putea explora în voie întreaga Lume a lui P*ET construită în jurul celei mai mari piramide de peturi din România. Programul va fi completat de ședința de autografe oferită de Virgil Ianțu, experimentele din Laboratorul Trăznit, orele din Atelierul de Joacă și workshop-urile de modelaj, origami, tehnica șervețelului, reciclare creativă, jonglerie și face paintings.
  • Nu vor lipsi Carnavalul de Costume, programat pentru sâmbătă între orele 19:00 – 21:00 și Balul Prințeselor, care va avea loc duminică, pe 17 iunie, fiind invitate să participe toate fetițele prezente în cadrul festivalului. Fiecare seară se va încheia cu o serie de concerte live susținute de Hi-Q, Smiley și Andrei Leonte, câștigătorul X factor.
  • Pe lângă activitățile periodice, participanții la festival vor avea la dispoziție pe durata întregii zile o zonă de lectură cu cărți și reviste pentru copii, o zonă dedicată activităților sportive, un parc de distracții cu gonflabile, tunelul groazei și nelipsita piramidă a lui P*ET.

Biletele sunt disponibile online pe www.myticket.ro și în rețeaua magazinelor Diverta la prețul de 25 de lei pentru copii, 40 de lei pentru părinți sau 90 de lei pentru doi adulți și un copil, putând fi achiziționate la aceleași prețuri și de la intrare, în ziua evenimentului. Biletul oferă acces în spațiul de festival, precum și participarea gratuită la toate celelalte activități organizate pe durata celor 2 zile

Ne vedem acolo?

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *