Fotocolaj și cum poți da valoare amintirilor

917 views

Chiar dacă primăvara s-a lăsat așteptată, Martie rămâne luna în care celebrăm femeile și mai mult Mamele și Bunicile din viețile noastre. Motivele de sărbătoare și amintirile pe care le împărțim sunt și mai valoroase atunci când sunt retrăite, povestite cu râsete și momente pline de emoție. Tocmai de aceea astăzi îți povestim despre un proiect deosebit, care ne-a atras atenția și sigur o să te intereseze și pe tine.

Este vorba de platforma Fotocolaj.ro care face ca aceste amintiri să prindă viață în obiecte tangibile care spun povești fotografice: albume foto, decorațiuni foto, poze, calendare, talouri canvas și tricouri personalizate. Și cel mai interesant este că toate pot fi create online, de acasă și sunt livrate acasă rapid, cel mult 3-4 zile lucrătoare.

Calitatea lor este una care fac ca să vă bucurați de amintiri și acum și peste 10 ani, iar poveștile le poți crea în câțiva pași foarte simpli pe site-ul lor.

 

Așa cum v-am obișnuit și la noi, de la prima comandă pe Fotocolaj veți fi incluși în programul de loialitate, prin care sunteți recompensați pentru fiecare album realizat prin oferte speciale dedicate în exclusivitate și croite fix pe stilul vostru de nevoi de cadouri.

Luna aceasta ne-am împrietenit cu echipa fotocolaj și vă lansăm o invitație să creați prima poveste fotografică printr-un cod de reducere special creat pentru comunitatea 3Pitici, #3PTCFOTO in valoare de 40 de lei, valabil pentru orice comandă pe site-ul fotocolaj.ro. Reducerea se activează la check-out și este valabilă până în 31 decembie 2018.

Aveți de ales între albume care spun poveștile din vacanță, din primul an de viață, de la sesiunea foto înainte de venirea pe lume a îngerașului sau ultimele năzbâtii de arătat bunicilor. Dimensiunile fotocărților vin în formate practice ( Albumul instagramcel mic și cel mediu), sunt ușor de luat oriunde sau în formate mai mari de păstrat in bibliotecă si răsfoit pe îndelete și acum și peste 10 ani. 

Să aveți o primăvara magică cu multe amintiri minunate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *