Cum alegem un ghiozdan de pitic?

512 views
Cum alegem un ghiozdan de pitic?

Cum vine şcoala, cum încep copiii să care ghiozdanul după ei ca nişte furnicuţe. Mai precis, fiecare pitic poartă ghiozdanul aproximativ 175 de zile pe an şi, ţinând cont că oasele şi vertebrele sunt în continuă creştere, este extrem de important să alegem ghiozdanul potrivit pentru ei. 

Alegerea unui ghiozdan de școală sau pentru grădiniță potrivit pentru copilul tău poate fi uneori dificilă avand în vedere numeroasele oferte existente pe piață. Dar pe lângă culori și personaje Disney, sunt cateva aspecte esentiale de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un ghiozdan pentru cel mic:

 

  1. Alegeti un ghiozdan ergonomic. Coloana vertebrală a piticilor este foarte bine protejată datorită pernei speciale care ţine cont de particularităţile anatomice şi distribuie optim greutatea.  Astfel, evitaţi suprasolicitarea spatelui. Cei 3Pitici vă recomandă ghiozdanele  ghiozdanele Ars Una.
  2. Aveţi grijă ca marginea superioară a ghiozdanului să fie la nivelul umerilor. Piticii nu vor mai simţi nevoia să se aplece pentru că nu li se va mai părea că “le atârnă” ghiozdanul.
  3. Ghiozdanul nu trebuie să fie mult mai lat decât umerii copilului. Din păcate, mai vedem pe stradă micuţi care mai degrabă sunt ei căraţi de ghiozdan decât ghiozdanul de ei. Conturul ghiozdanului nu trebuie să fie foarte ieşit în afară. 
  4. Bretelele să fie late, reglabile şi căptuşite, iar reglarea să poată fi făcută cât mai uşor, cu o singură mână. Cei mici nu se rănesc la umeri şi îşi pot ajusta din mers ghiozdanul.
  5. Ţineţi cont de faptul că marginea inferioară a ghiozdanului ar trebui să se aşeze pe oasele bazinului.
  6. Benzi reflectorizante, sistem de aerisire şi rezistenţă la apă.  Fie că aleargă şi transpiră, termină şcoala la ore mai târzii sau îi prinde ploaia, piticii sunt bine protejaţi.  

bts-ghiozdan-anatomic-monster-high-2-64889 bts-ghiozdan-anatomic-spiderman-25784

Nu în ultimul rând, faceţi o bucurie celor mici şi luaţi-le un ghiozdan cu personajul preferat sau cu echipa preferată. Vor fi foarte mândri să îl poarte şi, cu siguranţă, vor avea mai multă grijă de el. În acest sens, vă recomandăm ghiozdanele Ars Una.

ars-una-ghiozdan-gradinita-0319-fcb-37432 bts-ghiozdan-anatomic-minnie-mouse-25783

Pentru micile domnisoare, avem o gamă largă de ghiozdane pentru fete, cu personajele favorite din desenele animate sau modele simple, în culori vibrante, care le vor încânta pe cele mici. 

De asemenea, dacă sunteți încă la grădiniță, aruncă un ochi peste oferta noastra variată de ghiozdane grădiniță.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *