Ce spune zodia despre piticul tău (II)

1 comment353 views

Balanţă (23.09-22.10)
Semnde Aer, guvernat de Venus planeta  iubirii. Jucăuş şi deschis, echilibrat şi lipsit de pretenţii exagerate, acest copil ştie să îşi atragă simpatiaşi afecţiunea adulţilor. Este apărătorul idealurilor şi cauzelor nobile. Trebuie încurajat să ia decizii singur căci la acest capitol poate avea probleme în viitor. Trebuie să îi cultivi tăria de carcater fi fermitate cu multă răbdare. Are ochiul format pentru calitate si un deosebit talent muzical.
Calităţi profesionale: prietenos, afectuos, raţional, organizat
Puncte slabe: indecis, schimbător, ezitant, naiv, neîncrezător
Meserii recomandate: artist, bijutier, muzician, comerciant, manager, arhitect, peisagist, impresar, avocat, creator de modă.

Scorpion (23.10-21.11)
Semn de Apă, guvernat de Pluton, planeta umbrei şia secretului. Din ziua în care se naşte dă dpvadă de mândrie şi hotărâre. Nu trebuie să te laşi păcălită de calmul şi de temperamentul lui liniştit pentru că în realitate este un mic tiran. Este dotat cu o mare calitate, cea de a „citi” oamenii. Copilul Scorpion este cel mai gelos şi cel mai agresiv dintre toate semnele.
Calităţi profesionale: putere de muncă, hotărâre, independenţă, agilitate intelectuală
Puncte slabe: reticenţă în comunicare, nu face concesii, individualist
Meserii recomandate: detectiv particular, poliţist, fizician, inginer de aeronave, sportiv, om de ştiinţă.

Săgetător (22.11-21.12)
Semn de Foc, guvernat de Jupiter, planeta şansei şia succesului. Iubeşte natura şi jocurile şi este ăncrezător şi etuziast. Nu trebuie să îi impui nimic, ci doar să îl dirijezi către preocupările potrivite naturii lui. Posedă o intuiţie rară şi o logică imbatabilă. Este cel mai aventuros dintre toate semnele şi are nevoie de multă libertate pentru a explora şi a experimenta.
Calităţi profesionale: optimist, sincer, onest, raţional, activ
Puncte slabe: neliniştit, nerăbător, lipsit de perseverenţă, orgolios, prea idealist.
Meserii recomandate: jurist, medic, preot, politican, bancher, magistrat, profesor, ecologist )li se potrivesc în general meserii care solicită solidaritate)

Capricorn (22.12-19.01)
Semn de Pământ, guvernat de Saturn, planeta timpului şi a ordinii. Precoce, extrem de disciplinat şi responsabil. Învaţă repede şi uită greu, căci are o gîndire foarte profundă. Este totuşi un copil timid şi nu va atrage niciodată atenţia asupra sa în mod deliberat.
Calităţi profesionale: disciplinat, ambiţios, loial, perseverent, prudent, mare capacitate de muncă.
Puncte slabe: convenţional, critic, exagerat de precaut, bănuitor
Meserii recomandate: prfesor universitar, filosof, teolog, cercetător medical, muzeograf, bibliotecar, constructor.

Vărsător (20.01-18.02)
Semn de Aer. Guvernat de Uranus, planeta viitorului şi a invenţiei. Îţi vei da sema imediat că ai un copil excepţional. Inventiv, independent şi fermecător, va dori timpuriu să facă ceva pentru el. Posedă o logică remarcabilă. Nu-şi ascunde curiozitatea şi setea de cunoaştere. Pasiunile lui: noutăţile şi cunoaşterea fiinţei umane. Nu suportă mediocritatea şi banalitatea.
Calităţi profesionale: inteligenţă creativă, inspiraţie, iniţiativă, originalitate, loialitate
Puncte slabe: uneori prea impulsiv, rebel, neconvenţional.
Meserii recomandate: electronist, informatician, inventator, scriitor, artist, inginer mecanic, electronist.

Peşti (19.02-20.03)
Semn de Apă. Guvernat de Neptun, planeta spiritualităţii, intiţiei şi compasiunii. Visător, plin de fantezie, are mare nevoie de iubire şi sprijin. Învaţă ajutat de intuiţie, de aceea există riscul să se plictisească repede de reulile şcolii. Dirijat cu răbdare poate deveni un artist de excepţie.
Calităţi profesionale: raţional, sensibil, intuitiv
Puncte slabe: indecis, uşor confuz, vulnerabil
Meserii recomandate: profesor de medicină, diplomat, scriitor, critic de artă, poet, pictor, învăţător, decorator.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *