Cadita gonflabila evolutiva 2 in 1 Aqua Babymoov

1 comment1414 views

Bebelusii adora sa se balaceasca si, de cele mai multe ori, cu greu ii mai scoti din cadita. Insa, pentru ca baita micutului sa fie una placuta si relaxanta aveti nevoie de cadita potrivita care sa ii asigure copilului confortul si siguranta de care are nevoie.

Un exemplu de cadita ce il va ajuta pe bebe sa vada baita ca un loc de joaca sigur si placut este Cadita gonflabila evolutiva 2 in 1 Aqua de la Babymoov.  Aceasta cadita poate fi utilizata in toate etapele de crestere ale bebelusului fiind practica si usor de folosit. Aqua Babymoov este fabricata din materiale moi, ce previne accidentarea micutului si poate fi umflata foarte usor, fiind dotata cu sistem care impiedica iesirea aerului.

Pentru ca atunci cand alegeti cadita, dimensiunea acesteia joaca un rol important, Aqua dispune de un suport interior detasabil, util mai ales pentru nou nascuti deoarece previne alunecarea acestuia, dar si pentru mamici, care nu vor mai fi nevoite sa sustina greutatea bebelusului.

Pentru a evacua apa foarte usor, cadita este prevazuta cu valva de scurgere. De asemenea, aceasta este ideala pentru calatorii deoarece are o greutate redusa si este usor de depozitat.

Astfel, Cadita gonflabila evolutiva 2 in 1 Aqua dispune de toate caracteristicile necesare pentru ca bebe sa nu capete aversiune pentru baita, ci sa o priveasca ca un loc de joaca si relaxare!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *