Booster compact pliabil Smokey Babymoov

783 views

 

Achizitia scaunului de masa pentru copil pare, in prima faza, o alegere destul de usoara, insa in realitate, este mult mai greu deoarece trebuie tinut cont de spatiul din casa, de siguranta, de functionalitatea si de manevrabilitatea scaunului. Un scaun de masa bun trebuie sa indeplineasca cateva caracteristici si anume: sa aiba spatar reglabil pe inaltime, centuri de siguranta, sa fie compact si confortabil pentru micut.

Un exemplu de scaun de masa pentru copii, ce se pliaza pe caracteristicile mentionate mai sus este Boosterul compact Smokey de la Babymoov. Acest scaun este compact si stabil, gratie designului unic si, totodata, ergonomic datorita formelor rotunjite si a latimii generoase a asezutului.

Alte puncte forte al acestui booster sunt adaptabilitatea si confortul. Smokey, este reglabil in inaltime in 3 pozitii distincte, in functie de inaltimea bebelusului si de asemenea, sezutul este prevazut cu pernite moi, detasabile. Astfel, cel mic se va simti confortabil si se va putea bucura de o masa hranitoare si placuta.
Pentru ca siguranta copilului este foarte importanta, scaunul de masa dispune de centuri de prindere in 3 puncte.

Ca si mod de prindere, acesta se fixeaza cu ajutorul centurilor, iar atunci cand masa este gata, tavitele se pot detasa, iar boosterul se pliaza rapid si usor ocupand putin spatiu la depozitare.
Si pentru ca se pliaza usor boosterul Smokey, potrivit pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7 luni si 4 ani,  este tovarasul perfect in calatoriile alaturi de pitic.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *