Balansoarul SmartBounce Brighton ideal pentru pitici si parinti!

1222 views

Sa fii parinte in ziua de astazi este din ce in ce mai greu. Trebuie sa muncesti, sa ai grija de casa si cel mai important, sa petreci o buna parte din timpul tau alaturi de copil. Dar ce faci cand timpul te preseaza si usor usor, renunti la atentia acordata micutului?  

Ca raspuns la aceasta intrebare, au aparut balansoarele pentru bebe. Un balansoar reprezinta solutia ideala atunci cand cel mic are nevoie de somn si odihna si singura modalitate de a-l culca pe micut, este leganatul in bratele mamei. In balansoar, piticul poate retrai senzatiile pe care le-a avut timp de 9 luni in burtica  mamicii, gratie vibratiilor acestuia si balansarii line. In plus, balansoarul este portabil. Astfel, cel mic poate fi alaturi de dumneavoastra cand pregatiti cina in bucatarie, cand aveti grija de florile din gradinita, sau pur si simplu cand va relaxati in living.

Un astfel de produs practic si util pentru bebe si parinti, este balansoarul SmartBounce Brighton de la Bright Starts. Acest balansoar ce poate fi utilizat de la nastere pana la varsta de 1 an, face parte din colectia InGenuity si reprezinta o combinatie inovativa intre cele mai recente descoperiri tehnologice si nevoile si confortul bebelusilor si al mamicilor.

SmartBounce Brighton ofera siguranta bebelusului deoarece este prevazut cu picioruse antiderapante,  centuri cu prindere in 3 puncte si prelungiri laterale ce asigura maxima stabilitate in primele luni de viata ale piticului.

Pe langa siguranta, balansoarul ofera si un confort sporit gratie materialelor moi din care este confectionat, a sistemulului de vibratii cu 2 intensitati si a pernitelor reductor pentru zona capului si a spatelui. Astfel, SmartBounce Brighton este locul potrivit pentru relaxarea si pentru somnul celui mic. Iar cand micutul nu doarme, bara cu jucarii de plus colorate si cele 12 melodii si sunete din natura, il vor distra si amuza pe bebe.

Balansoar SmartBounce Brighton

Picture 1 of 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *